Monday, 2 July 2012

Aku Gay 2

Ini adalah Entry Kesinambungan dari Entry yang sebelum ni Aku Gay..............
*yang mana yang belum baca sila click disini, disini, atau disini..

G.A.Y.??

Cerita Mat Bontot yang nak try gua, dipercayai berpunca dari muka
gua yang dikatakan agak Jambu ala-ala K-Pop ni..

Cerita 2: (untuk cerita 1 click disini)
Cerita start apabila gua sampai di Stesen Bas Hentian Putra (Kuala Lumpur) dari Kelantan.
Bas bertolak dari Kelantan lebih kurang pukul 10.30pm dan sampai ke KL lebih kurang pukul 5.30am..

Ok, dari Stesen Bas Hentian Putra tu pulak gua perlu ke LRT (PWTC) dan turun di LRT (Taman Bahagia) untuk ke Damansara Utama. Gua perlu tunggu sekurang-kurangnya 30minit di stesen LRT tu sebab LRT mula beroperasi pada pukul 6am.

~TIBA-TIBA~

Datang Mamat Endon muka sposen mintak Singgit ngan gua. Dia cakap dia pon dari Kelantan dan beg dia tertinggal kat bas tadi tapi bas dah gerak. Gua bermurah hati bagilaa dia RM2 (extra singgit), walaupun kat otak gua ada meragui Mamat Endon ni..

~Bla bla bla~

Pastu datang sorang lagi Mamat Botak (MB) ni dekat gua... Dia tanya:-

MB: Berapa Mat Endon tu pao.?
aKu: Erkk.?? (sape ko.?) Saya bagi dua ringgit je.. Dia kata beg dia tertinggal dalam bas and nak call member dia.. kenapa.? (nak mintak jugak ke.?)*soal aKu dalam hati..
MB: Takde pape, biasa ramai yang tipu kat sini..
aKu: Tau.
MB: Dah tu.? Asal bagi jugak.?
aKu: Bukan apa.. Saya fikir, kalau betul kesian dia.. and kalau jadi kat kita sendiri macamana.? tak ke sasau cari orang nanti.. Lagi pon Dua Hengget je pon...

~Bla bla bla... LRT sampai~

Mamat Botak ni parking plak kat sebelah gua kat dalam LRT ni..
MB: Adik dari mana sebenarnya ni.?
aKu: Dari Kelantan.. Abang nak ke mana.? (gua cuba berbahasa sopan)
MB: Abang nak pergi kerja..

~Bla bla bla... Sampai di LRT (Masjid Jamek) *Stesen pertukaran ke aliran Kelana Jaya~

Gua turun untuk tukar link.. Mamat ni plak turun jugak sebab dia kerja kat area sini.. And dia ajak gua singgah solat subuh kejap kat  Masjid Jamek ni.. Alang-alang nak lengahkan mase (sambil tunggu member gua bangun tido) tu gua follow laa dia jugak (planning nak singgah solat subuh kat surau LRT je).. Gua tak de nak syak pape lah kan sebab ajak pergi Solat kot, lagipon ajak ke Masjid.

Masa kat masjid masih tiada apa-apa yang mencurigakan berlaku.. Mamat ni siap jadi Imam and gua jadi Makmum dia lagi..

Pastu, bila dah siap solat tu gua chill laa dulu kan, relax-relax,  betulkan urat saraf yang banyak bersimpul akibat dari tidur yang tak sempurna selama 5 jam kat dalam bas tu. Tapi yang gua musykil, Mamat ni kerja apa.? Tengok pakaian macam orang kerja Goverment, tapi jam dah pukul 8.30. Sambil lepak tu dia ada tanya gua:-

MB: Adik ada makwe tak.?
aKu: erkk.. Ada.. ehh ehh, ada tapi baru clash (saja nak nak pancing)
MB: Kenapa clash.?
aKu: entahlaa.. Takde jodoh kot..
MB: Siapa yang tinggalkan siapa.?
aKu: hmm.. Dia yang tinggalkan saya (nak tengok respon dia).

~Respon yang diberikan amat menggelikan gua.~

MB: Kesian kan.? Muka you dah laa handsome tapi perempuan tu tak tau nak menilai you..
aKu: erk.!! (you.? handsome.??)

~Gua dah syak dia gay tapi masih tak sure~
Masa pon dah dekat pukul 9am, dan Masjid Jamek nak ditutup pagar sementara sebelum dibuka pada pukul 12 (hanya dibuka waktu melancong dan waktu solat). Gua pon nak blah laa.

MB: Ermmm.. Boleh i mintak number you tak.?
~Gua bagi jelaa, sebab tak sure lagi betol tak Mamat ni Gay~

Lepas gua dah gerak tu dia text gua (sms):-
#jln lelok, ati2 ya.. klau ad pape col la abg.. Bye SAYANG..

aKu: SAYANG.?? Euuuuwww.!! Geli lah sial.!! (gua tak reply pon)

Lepas pada tu dia asyik text and call gua..
Gua layan tak layan jelaa.. Ada skali tu dia call gua:

MB: Hye dik, tengah buat apa tu.?
aKu: tak buat pape pon, tengah tengok tv (biarpun ketika tu gua tengah online)..
MB: adik kat mana skarang ni.?
aKu: Kat Kelantan..
MB: Bila nak datang sini.?
aKu: Entahlaa.. Tak tau lagilaa..
MB: Nanti datang tidur rumah abang jela..
aKu: Hah.? a'aa'aa'apa.? (gagap tiba-tiba)
MB: Bila nak datang sini.? Nanti oleh tumpang tidur rumah abang (ulang balik, ingat gua pekak ke)
aKu: ermm.. Memang saya nak pergi jugak sane sebab nak jumpa member, abang ok ke kalau saya tumpang kat rumah abang.?? (Gua nak gali)
MB: Abang mestilah ok, Lagipun abang yang ajak kan.. Tapi adik tak kesah ke nanti kalau tidur sebilik dengan abang.?

~bulu roma gua dah start meremang~
gua berlakon cool on the phone tapi hakikatnya kat luar gua dah seriau ni rasa..

aKu: Saya ok je.. takpelah, abang laki saya pon laki..
MB: Tapi adik tak kesah ke kalau abang tidur tak pakai pape nanti.?
aKu: Standart laa laki tidur tak pakai baju (Serius gua ingat dia juz maksudkan baju.)
MB: Tapi abang tidur tak pakai apa-apa..
aKu: HAHHhh.!!! ulpp.. Errkk, Heheee apa lah abang nih (try lagi cool)
MB: Betul laa.. Tapi bila abang bagi adik tumpang kat rumah abang, adik nak bagi abang apa.?
aKu: Entah.. Abang nak apa.? (nak pengsan)
MB: takdelah. abang gurau je..

~Then gua memberanikan diri dan tanpa memikirkan effect yang akan berlaku~

aKu: Abang, nak tanya ni tapi jangan marah ye.?
MB: Tanya jelaa..
aKu: Abang ni GAY ke.?? (dengan selamber bertanya)
MB: Kalau abang cakap ye macamana.?
aKu: ulpp.. takde pape saje tanye

~pastu dengan berani dia tanya gua~

MB: tadi soalan adik tu yang abang nak apa bila abang bagi tumpang kat rumah abang tu kan.?
aKu: ok.?
MB: Boleh tak adik bagi ba*some text missing*ng adik kat abang.?
aKu: HAHHhh.!!

Lepas pada tu gua terus off phone and keesokan hari terus beli number baru...

*Apalaa nasib dirku ni yang dikatakan wajah mirip dengan aktor kacak Zizan Razak dan kacup sikit dengan Justin Bibier

Tamat cerita 2..
masih ada beberapa cerita gua yang disangka GAY
gara-gara kejambuan muka gua..
pleaselaa.. gua lelaki sejati ok.!!

.........................................Entry ni bersambung lagi.........................................

12 comments:

  1. erkk ? macam ada something tercekik je kat tekak ni bila baca entry ni . asewnya part 1 , lagi okey kot cerita nya . walaupun "pon ..pon " hikhik .. tapi . kelakar ..

    ReplyDelete
  2. Yang ni memang betol-betol Gay.. Yang part 1 tuh "pon-pon".. hahahaa

    ReplyDelete
  3. aku bottom gelap berbulu. main gym.

    kaki aku lembut siki tapi bontot best.

    0172448566

    ReplyDelete
  4. aku bottom gelap berbulu. main gym.

    kaki aku lembut siki tapi bontot best.

    0172448566

    ReplyDelete
  5. Salam, nak tanya?? Kelantan area mana ya....

    ReplyDelete
  6. Salam, nak tanya?? Kelantan area mana ya....

    ReplyDelete
  7. SiapA ingn brknln ngn sy blh la msj ke no ni 0175666049,area alorsetar..!!

    ReplyDelete
  8. nk cari abg angkat, add la wechat saya. id azffar01 tq😊😊😊😊

    ReplyDelete
  9. Area seri kembangan 0105673067 umur saya 16

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...