Sunday, 1 July 2012

Aku Gay

G.A.Y.??

Tengok tajuk pon dah gerun kan.?? hahahaa
Tajuk sekadar Publisiti


Gua rasa tak perlu gua mendefinasikan apa tu GAY kan.? Semua orang dah tau rasenya..
ok ok nak jugak, Gay ni golongan Lelaki yang suka sama jenis dan maen bontot.
Tu je jangan tanya melebih.!!



iyee, gua sebenarnya sekadar nak cerita pengalaman gua berhadapan dengan golongan  GAY ni
(bukan gua gay ok, gua lelaki sejati)

Sejak kebelakangan ni, gua tak paham betol laa.. Apesal budak-budak main bontot ni suka sangat nak try gua..

Ingat sume mamat yang muka ala-ala K-Pop macam gua ni suka bontot ke ape.?? Weii, please laaa.. Gua hanya tertarik pada perempuan jelaa..

Cerita 1:
Cerita ni bermula time aKu kerja kat Cold Storage, One Utama beberapa lama dulu..
Time tu aKu kerja as Sale Assistant.. Pastu adalaa sorang Minah Promoter (MP) ni, skali pandang cun gak aa (dia bahasakan diri as "kakak") suara dia pon lembut je.. Pastu dia tegur gua :-

MP: hye, baru kerja ke.?
aKu: a'aa, baru tiga hari..
MP: Asal dari mana.?


 ~bla bla bla bla~

Pastu dia tanya gua lagi
MP: Kat sini ada ramai kawan ke.?
aKu: Boleh-bolehlaa, takdelah ramai sangat.
MP: Kawan awak tu laki ke perempuan.?
aKu: Mix laa, ada laki ada perempuan.. Asal.?
MP: Saje tanya.. Hmmmm, yang pondan ada tak.?

~gua dah rase laen, tapi gua tetap cool~

aKu: erk, takde pulak kawan nan pondan.
MP: kenapa tak kawan dengan pondan.?
aKu: euuuuuwww, geli ahh pondan.!!
MP: Habes tu awak tak geli ngan akak ni.?
aKu: (nada pelik) asal nak geli nan akak pulak.?
MP: akak ni bapok laa dik oiii.. (dengan selamber mengaku)
aKu: erkk.??? (alamak.!! mampos aku, dalaa aku cakap macam tu tadi)

~gua try relax n tukar balik statement gua tadi~

aKu: Ape ada hal kan.? Laki ke pompuan ke pondan ke sama je.. Kekadang Pondan lagi ok.. Diorang faham sifat lelaki and at da sametime dia pon paham perempuan kan.??
MP: a'aa, sebab tu akak tak malu mengaku akak ni pondan dik..

~bla bla bla~
Pastu dia ajak gua makan time break nanti (dia belanja), gua apalagi.. Time tu perut pon tengah kosong, poket pon tengah kosong.. Gua setuju laa, dah dia nak keluarkan duit bukan gua.. hahahaaa

Dia belanja gua makan McD je pon, niat asal nak makan KFC je tapi ramai sangat orang (LunchTime)..

Sambil makan tu gua sempat aa sembang dengan Minah (pondan) ni:

aKu: Akak memang suka terus terang ek.?
MP: yup, sebab kalau akak tak mengaku, macam adik tadi laa.. adik pon tak tau akak ni pondan kan.?
aKu: heheee (tersipu-sipu sebab rasa bersalah)
ok aaa, saya pon jenis suka berterus terang (saje nak tengok respon dia)
MP: Baguslaa
aKu: Akak penah couple ke.?

 ~jawapan mendebarkan~

MP: Penah couple, dulu masa sekolah akak siap gaduh dengan kawan baek akak (perempuan) sebab berebutkan laki ni. Tapi last-last akak mengalah sebab akak tau akak tak sempurna.

*gua sempat sembang "18 SX" ngan dia pasal boyfriend dia.. Tapi gua malas laa nak cerita benda camtu kat sini, Tak baek mengaibkan orang.. Ye dok.?

Tapi sumpa gua cakap, gua sebenarnya geli dengan orang BAPUK, PONDAN, GAY, BISEX and so on..
kalau yang sekadar "lembut" tu takpe laa.. Nak buat macamana, tu dah memang anugerah tuhan terhadap individu pilihan ALLAH kan.? Jangan pulak kita pulaukan golongan lembut ni pulak (BAPUK, PONDAN, GAY, BISEX tak pe nak pulau) sebab dia tidak mintak nak dijadikan sebegitu.. Kita sebagai seorang yang normal ni, tugas kita tolong supaya dia jadi normal atau sekurang kurangnya si "lembut" ni tidak terpengaruh ke arah "BAPUK, PONDAN, GAY, BISEX"..

Ni baru Cerita 1..
ada 4 lagi pengalaman gua yang disangka GAY
gara-gara muka gua yang ala-ala K-Pop ni

Nantikan entry Aku Gay 2

.............................................................. Entry ni bersambung.............................................................. 

12 comments:

  1. kpop? errr... pengsan 8jam jap..

    ReplyDelete
  2. Ape.?? Tak betul ke statement gua tu.?? hahahaaa

    ReplyDelete
  3. aku rasa bukan sbb kpop la...mungkin mungkin rupa ko ada macam slah sorg ahli 24/7 kot...ngahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Entah laa.. sebab aKu sebenarnya tak berapa suka ngan kPop ni.. hahahaa

      Delete
    2. err...24/7 bkan kpop...tpi mpop...ahaha

      Delete
    3. Mpop mende plak.?? Jakun gile gua..

      Delete
  4. hahahahaha !! wey ! best giler entri nih ! tergelak- gelak penuh emosi bila Wieya baca ! . hakhak ! .. *hilang keayuan sekejap ! . kihkih .. ada sambungan nya ek ?? buat best2 tau ! nak baca lagi ! .. kalau da siap part 2 .. mcj kat cbox blog Wieya eh . haha . tak sabar nak baca . *emosi terlebih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa.. Alright Wieya, ni memang betol pengalaman aKu mase kerja kat One Utama dulu..

      Delete
  5. erk?? interesting gk la entry ni..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...