Sunday, 3 June 2012

Ku Terus Bangkit


Peace upon to you.!!
Setelah mengalami suatu kejatuhan yang amat perit dalam hidup. Kini Ku Terus Bangkit
(takyah nak dramatik sangatla)

Ok ok, straight to da point, setelah Blog lame aku di"hack" oleh
PUK*some text missing*AK yang dengki tak tau pasai apa nak dengki ngan aku pun tak tau.!

Nak dikata ada letak video PORNO tak langsung,
Nak cakap ada berita tentang Skandal DS Najib Razak dengan pembunuhan Altantunya tak jugak,
Nak sebut ada video SEX DS Anwar Ibrahim kat dalam tu tak de..
MEMANG TAKDE BENDA-BENDA MACAM GITU.!!

Tapi takpelahh, benda dah nak jidik kan.?? Mungkin orang tu saje nak happy happy "hack" hak harta horang haen. (hamboi.! banyak bebeno ehh H ko) k, Nasihat Ku tuk yang mempunyai hobi dan cita-cita begini, silalah bersihkan hati dan jiwa kamu tu dulu ok.? Takde gunanya korang-korang hack dan ceroboh account Blog o FB o Twitter o What else.. Lebih baeklah korang pegi hack Blog-blog blue yang belambak tu.. Dapat jugak pahala..
Header Blog Ku dulu
Rest In Peace.. Dalam Kenangan


Ku takkan lupakan segala kenangan kita bersama sayang walaupun kau sudah tiada.!


Love you HIKIMIKIPIKA.!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...